English

Conferentie over de toekomst van de cinema

“Iedereen in de filmbranche blijft voor dezelfde uitdaging staan: meebewegen met razendsnelle veranderingen in digitalisering en consumptie-patronen. En iedereen heeft dezelfde belangen: de Nederlandse filmindustrie en -cultuur versterken, kansen benutten en innovaties realiseren. Dat vraagt om flexibiliteit en samenwerking”
Gulian Nolthenius, Directeur NVBF.

Waarom New Cinema?
Snelle technologische ontwikkelingen bieden nieuwe kansen en uitdagingen voor de Nederlandse filmbranche om het publiek beter te bereiken, vast te houden en te vergroten.

New Cinema belicht innovatie op het gebied van digitale cinema, zowel vanuit het perspectief van bioscoopexploitanten als distributeurs. Beide partijen verhouden zich immers nauw tot elkaar. Met een interactief programma – waarin de stem van deelnemers een belangrijke rol speelt – besteedt New Cinema aandacht aan internationale trends op het gebied van onder meer alternatieve content, big data, online platforms en veranderende businessmodellen. Nieuwe spelers en good practices komen aan bod; visie(s) versus praktijkvoorbeelden worden vertaald naar de Nederlandse context.

New Cinema biedt filmprofessionals een uitgelezen kans om samen met collega’s hun kennis over digitale cinema te vergroten en hun netwerken in de branche te versterken.

Eye Filmmuseum
IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam

woensdag 30 oktober en
donderdag 31 oktober

Engelstalige conferentie met simultaan Nederlandse vertaling

info@denvbf.nl
+31 (0) 20 42 66 100